Service TPMS - Kia K900 Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 09-02-2019, 08:23 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Arizona
Posts: 69
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Garage
Default Service TPMS

This message just came up today in big letters in the main screen, and won't go away. I guess I will have to take it in to service to be dealt with. I am guessing there is no reset capability for this.

2015 K900 - Black on Black, VIP package
joelischynski is offline  
post #2 of 3 Old 09-10-2019, 10:45 AM
Junior Member
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Default

Could be as simple as one of the batteries died in one of the sensors.
promethus7 is offline  
post #3 of 3 Old 09-10-2019, 04:40 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Arizona
Posts: 69
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Garage
Default

Yes, simple in concept, but not simple enough for me to fix myself. Will probably wait till I replace the tires, which should be fairly soon anyway.

2015 K900 - Black on Black, VIP package
joelischynski is offline  
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome